AL HET FC TWENTE NIEUWS DAGELIJKS VOOR JOU VERZAMELD!

TIP: Gratis Livestream Ajax Amsterdam – Vitesse Arnhem | BEKER 18 December 2014

mybetEen goede livestream van de wedstrijd Ajax – Vitesse vindt je hier! Om 20.45 uur trappen beide ploegen af. Wil jij deze confrontatie op een nog intensere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij MyBet.com! Wanneer je nu bij hun een gratis accountje aanmaakt dan geven ze je maar liefst een welkomstbonus van 100 euro kado! (Ze verdubbelen je eerste storting met dit bedrag!) Ook krijg je dan levenslang toegang tot alle beschikbare livestreams. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld alle wedstrijden uit de Spaanse, Italiaanse, Turkse, Franse en Belgische competitie wekelijks voor niets te bekijken! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer direct! (Ook uitermate geschikt voor je mobiele telefoon!)

  • Ajax wint: 1,50
  • Gelijkspel: 4,20
  • Vitesse wint: 5,60

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspel na 90 minuten voetbal? Dan zou je dus zomaar 100 x 4,20= 420,00 euro kunnen pakken! En dit met een geheel risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven!

Helaas biedt Mybet van deze wedstrijd geen livestream aan maar hieronder hebben wij er één voor u gevonden: (Indien Beschikbaar)

 

Klik nu hier voor de livestream van deze wedstrijd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *