FCTwenteRSS

AL HET FC TWENTE NIEUWS DAGELIJKS VOOR JOU VERZAMELD!

TIP: Gratis Livestream FC Dordrecht – FC Twente (Eredivisie 09-11-2014)

indexVanmiddag om 14.30 uur staat de wedstrijd Dordrecht – Twente op het programma. Wil jij dit treffen op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het online wedkantoor van MyBet.com! Wanneer je nu bij hun een gratis accountje aanmaakt dan geven ze je maar liefst een welkomstbonus van 100 euro! Dit kun je dan gebruiken om in te zetten op voetbalwedstrijden uit de hele wereld! Naast dit buitenkansje geven ze je ook toegang tot alle beschikbare voetbalstreams. Zo is het mogelijk om wekelijks naar wedstrijden uit de Spaanse, Duitse, Italiaanse, Franse en Belgische competitie te kijken! Een absolute buitenkans voor echte voetballiefhebbers. Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in keiharde eurootjes.

Zie hieronder de notering van MyBet.com voor deze wedstrijd:

  • Dordrecht wint: 5,75
  • Gelijkspel: 4,10
  • Twente wint: 1,55

Mocht je dus inzetten op een gelijkspelletje en hiervoor je bonus van 100 euro voor gebruiken? Dan zou je zomaar 100 x 4,10= 410,00 euro kunnen winnen! En dit met een geheel risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en beleef voetbal op een nog intensere manier!

Helaas heeft MyBet van deze wedstrijd geen livestream maar hieronder hebben wij er één voor je gevonden (Indien beschikbaar)

 

Klik nu hier voor de Livestream van deze wedstrijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *