FCTwenteRSS

AL HET FC TWENTE NIEUWS DAGELIJKS VOOR JOU VERZAMELD!

TIP: Win 408 euro met een RISK FREE BET op Jong Twente – FC Dordrecht vanavond! (+Livestream 20.00uur!)

weddenVanavond om 20.00 uur spelen Jong FC Twente en FC Dordrecht tegen elkaar. Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het Nederlandstalige wedkantoor ComeOn! Als je nu bij hun een accountje aanmaakt, dan krijg je maar liefst tot 120 euro GRATIS wedtegoed! Waanzinnig! En per direct gestort! Op deze manier kun je dus gratis weddenschappen afsluiten en inzetten op je favoriete club(s)! Klik nu hier om je in te schijven en profiteer vandaag nog!

Hieronder ziet u de noteringen van bookmaker ComeOn:

  • Jong Twente wint: 3,00
  • Gelijkspelletje: 3,40
  • FC Dordrecht wint: 2,15

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje na 90 minuten voetbal? Dan krijg je het dikgedrukte bedrag terug. Als je hier je bonus voor gebruikt, dan zou je zomaar 120 x 3,40= 408,00 euro kunnen winnen! En dit met een volkomen risicoloze weddenschap! PS: Als je nu een account aanmaakt dan krijg je er ook 10 gratis spins bij op een slotmachine!

Helaas biedt ComeOn voor deze wedstrijd geen Livestream aan, maar hieronder hebben wij er één gevonden (Indien beschikbaar)

Klik hier voor de Livestream van deze wedstrijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *