FCTwenteRSS

AL HET FC TWENTE NIEUWS DAGELIJKS VOOR JOU VERZAMELD!

Weekendtip: Stort 10 euro en krijg PER DIRECT 50 euro gestort!! (Vrij inzetten op de Duitse bekerfinale vanavond!)

Vanavond om 20.00 uur spelen Bayern Munchen en VFB Stuttgart tegen elkaar in de finale van de DFB Pokal. Heb jij zin om een absoluut buitenkansje te verzilveren? Neem dan is een kijkje bij het wedkantoor van ComeOn. Als je bij hun een account aanmaakt en een storting doet van 10 euro? Dan wordt deze PER DIRECT aangevuld tot 50 euro GRATIS wedtegoed !! Ook krijg je 10 GRATIS spins om te voldoen in het ComeOn casino. Gegarandeerd de hoogste bonus op de markt momenteel. Ook wordt de website nog geheel in het Nederlands weergegeven. Dit in tegenstelling tot vele andere wedkantoren. Naast het wedden op voetbalwedstrijden, kun je bij ComeOn ook poker en vele andere games spelen. Schrijf je nu geheel vrijblijvend in en neem is een kijkje bij dit opvallende lucratieve wedkantoor! Absoluut de moeite waard!

De noteringen van bookmaker ComeOn:

Voor iedere ingezette euro krijgt u bij een juiste voorspelling het VETgedrukte bedrag terug! Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspel na 90 minuten en 10 euro willen storten? Dan zou je dus 50 x 6,55= 327,50 euro kunnen winnen!!

Maar nadat u een gokje heeft gewaagd op deze wedstrijd wilt u natuurlijk ook zien of uw favoriet ook wint. Helaas biedt ComeOn van deze wedstrijd geen live stream aan, maar hieronder hebben wij er één voor u gevonden.

Klik hier voor de livestream van de wedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *