FCTwenteRSS

AL HET FC TWENTE NIEUWS DAGELIJKS VOOR JOU VERZAMELD!

UNIEKE CL-ACTIE!!!: Stort nu 10 euro en krijg PER DIRECT 50 euro om in te zetten op Bayern – Dortmund vanavond (20.45 uur!!)

Vanavond om 20.45 uur spelen Borussia Dortmund en Bayern Munchen tegen elkaar in de finale van de Champions League! Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier ervaren? Neem dan is een kijkje bij het wedkantoor van ComeOn! Speciaal voor deze wedstrijd hebben zij een super aanbieding voor je! Als je nu een account bij ze aanmaakt en 10 euro stort? dan maken zij er PER DIRECT 50 euro van! Ook krijg je dan 10 GRATIS spins om te voldoen in ComeOn casino! Absolute buitenkans en gegarandeerd de beste bonus op de markt momenteel. Klik nu hier om nu een account aan te maken en maak kans op honderden euro’s! En dit met een risicoloze weddenschap!!

De noteringen van bookmaker ComeOn:

  • Borussia Dortmund wint 4,65
  • Gelijkspel 3,80
  • Bayern Munchen wint 1,78

Voor iedere ingezette euro krijgt u bij een juiste voorspelling het VETgedrukte bedrag terug! Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspel na 90 minuten en 10 euro willen storten? Dan zou je dus 50 x 3,80= 190 euro kunnen winnen!! En dit met slechts een 10 euro storting!! Schijf je hier nu in en profiteer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *