FCTwenteRSS

AL HET FC TWENTE NIEUWS DAGELIJKS VOOR JOU VERZAMELD!

SUPERTIP: WIN € 438,- met een VRIJE INZET op de Jupiler League vanavond!!!

Vanavond om 20.00 uur spelen Go Ahead Eagles en FC Volendam tegen elkaar. Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier ervaren? Neem dan is een kijkje bij het wedkantoor van ComeOn! Als je bij hun een account aanmaakt dan krijg je maar liefst tot 120 euro gratis wedtegoed! Je hoeft je alleen maar in te schrijven en een storting te doen! Zij zullen deze storting dan PER DIRECT voor je verdubbelen! Ook krijg je 10 GRATIS spins om te voldoen in ComeOn casino! Absolute buitenkans en gegarandeerd de beste bonus op de markt momenteel. Klik nu hier om nu een account aan te maken en maak kans op honderden euro’s! En dit met een risicoloze weddenschap!!

De noteringen van bookmaker ComeOn:

  • Go Ahead Eagles wint 3,50
  • Gelijkspel 3,65
  • FC Volendam wint 1,90

Voor iedere ingezette euro krijgt u bij een juiste voorspelling het VETgedrukte bedrag terug! Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspel en 120 euro willen storten? Dan zou je zomaar 120 x 3,65= 438 euro kunnen winnen!! en dit met de GRATIS 120 euro die je dan van ComeOn krijgt.

Maar nadat u een gokje heeft gewaagd op deze wedstrijd wilt u natuurlijk ook zien of uw favoriet ook wint. Helaas biedt ComeOn van deze wedstrijd geen live stream aan, maar hieronder hebben wij er één voor u gevonden.

Klik hier voor de livestream van de wedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *