FCTwenteRSS

AL HET FC TWENTE NIEUWS DAGELIJKS VOOR JOU VERZAMELD!

Ben jij een voetbalexpert? WIN dan nu € 390,- met een VRIJE INZET op Fenerbahce – Benfica vanavond!!

Vanavond om 21.05 uur worden de halve finales in de Europa League gespeeld. In Zwitserland spelen FC Basel en Chelsea tegen elkaar. En strijden in Turkije Fenerbahce en Benfica tegen elkaar. Wil jij deze wedstrijden op een nog leukere manier ervaren? Neem dan is een kijkje bij ComeOn! Als je bij hun een account aanmaakt dan krijg je maar liefst tot 120 euro gratis wedtegoed op je eerste storting! Stort je bijvoorbeeld 50 euro? Dan storten ze er PER DIRECT 50 euro bij! Ook krijg je 10 GRATIS spins om te voldoen in ComeOn casino! Absolute buitenkans en gegarandeerd de beste bonus op de markt momenteel. Klik nu hier om nu een account aan te maken en maak kans op honderden euro’s! En dit met een risicoloze weddenschap!!

De noteringen van bookmaker ComeOn:

Voor iedere ingezette euro krijgt u bij een juiste voorspelling het VETgedrukte bedrag terug! Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspel? Dan zou je zomaar 120 x 3,25= 390 euro kunnen winnen!

Maar nadat u een gokje heeft gewaagd op deze wedstrijd wilt u natuurlijk ook zien of uw favoriet ook wint. Helaas biedt ComeOn van deze wedstrijd geen live stream aan, maar hieronder hebben wij er één voor u gevonden.

Klik hier voor de livestream van de wedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *