FCTwenteRSS

AL HET FC TWENTE NIEUWS DAGELIJKS VOOR JOU VERZAMELD!

TIP: WIN 165 euro met een GRATIS VOORSPELLING op NEDERLAND – ITALIE vanavond!!

Vanvond om 20.30 uur spelen Nederland en Italie tegen elkaar. Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier ervaren? Neem dan is een kijkje Bet-at-home! Als je bij hun een account aanmaakt dan krijg je maar liefst 50 euro gratis wedtegoed! Het enige wat je moet doen is je in te schrijven en een kleine storting te doen! Ook krijg je dan voor de rest van je leven toegang tot de Live streams! Zo kun je bijvoorbeeld alle wedstrijden uit de Primera Division, Turkse competitie en de Bundesliga bekijken. Klik nu hier om nu een account aan te maken en maak kans op honderden euro’s! En dit met een risicoloze weddenschap!!

De noteringen van bookmaker Bet-at-home:

Voor iedere ingezette euro krijgt u bij een juiste voorspelling het VETgedrukte bedrag terug! Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspel? Dan zou je zomaar 50 x 3,30= 165 euro kunnen winnen!!

Maar nadat u een gokje heeft gewaagd op deze wedstrijd wilt u natuurlijk ook zien of uw favoriet ook wint. Helaas biedt Bet-at-home van deze wedstrijd geen live stream aan, maar hieronder hebben wij er één voor u gevonden.

Klik hier voor de livestream van de wedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *