FCTwenteRSS

AL HET FC TWENTE NIEUWS DAGELIJKS VOOR JOU VERZAMELD!

Win jij de MON€YBALL LOTERIJ met een JACKPOT van 19.000 euro? Klik dan hier als je verstand van voetbal hebt!

Bet-at-Home is onlangs gestart met een nieuwe unieke actie. Namelijk: ‘Bij iedere 10 euro weddenschap die je afsluit krijg je een GRATIS LOT voor de MON€YBALL loterij!’ Deze loten kun je bemachtigen door je hier in te schrijven bij Bet-at-Home! Als je dan een storting doet dan verdubbelen zij deze storting met maximaal nog is 50 euro! Op deze manier kun je dus gratis weddenschappen afsluiten en loten bemachtigen voor de MON€YBALL JACKPOT! Ook krijg je bij inschrijving voor de rest van je speelbare leven toegang tot alle beschikbare live streams. Zo kun je bijvoorbeeld altijd alle wedstrijden uit de Primera Division, Bundesliga en Turkse competitie bekijken. Dit betekend dus wekelijks de wedstrijden van FC Barcelona en Real Madrid op je beeldscherm. Absolute aaanrader voor voetballiefhebbers dus. Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer vandaag van al deze extra geneugten. De volgende trekking van de MON€YBALL zal op 4 februari zijn en de jackpot staat inmiddels al op bijna 19.000 euro! Ben jij de winnaar van deze klapper?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *