FCTwenteRSS

AL HET FC TWENTE NIEUWS DAGELIJKS VOOR JOU VERZAMELD!

GRATIS kijken naar Barca – Atletico vanavond? Klik dan hier en krijg toegang!! (WEEKENDTIP!!)

Ben jij een echte voetbalgek en wil je wekelijks kijken naar wedstrijden gespeeld over heel de wereld? Neem dan is een kijkje bij BWIN, de hoofdsponsor van Real Madrid. Zij bieden live streams aan uit o.a de Bundesliga, Primera Division, Jupiler League en de Portugese Liga Sagres. Het enigste wat je hoeft te doen is een account bij ze aan te maken en hier een kleine storting op te doen. Ook krijg je dan tot 55 euro GRATIS wedtegoed van ze! Als je dit hebt gedaan krijg je tot in oneindigheid toegang tot de beschikbare live streams. Een echte aanrader voor voetballiefhebbers dus. Klik nu hier om je geheel vrijblijvend in te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *