FCTwenteRSS

AL HET FC TWENTE NIEUWS DAGELIJKS VOOR JOU VERZAMELD!

TIP: WIN 165 euro met een GRATIS voorspelling op REAL – BARCA vanavond!! (Livestream 22.30uur!!)

Vanavond om 22.30uur spelen de giganten FC Barcelona en Real Madrid tegen elkaar in de strijd om de Supercup! Barcelona won de heenwedstrijd vorige week met 3-2 van de Madrilenen. Wil jij dit seizoen op een nog leukere manier de wedstrijden ervaren? Kijk dan is bij Bet-at-Home! Als je bij hun een account aanmaakt dan krijg je maar liefst 50 euro gratis wedtegoed! Het enige wat je moet doen is je in te schrijven en een kleine storting te doen! Ook krijg je dan voor de rest van je leven toegang tot de Live streams! Zo kun je bijvoorbeeld alle wedstrijden uit de Serie A, Primera Division en de Lique 1 bekijken. Klik nu hier om nu een account aan te maken en maak kans op honderden euro’s! En dit met een risicoloze weddenschap!!

De noteringen van bookmaker Bet-At-Home:

Voor iedere ingezette euro krijgt u bij een juiste voorspelling het VETgedrukte bedrag terug! ! Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspel? Dan kun je zomaar 50 x 3,30= 165 euro winnen!!

Maar nadat u een gokje heeft gewaagd wilt u natuurlijk ook zien of uw favoriet ook wint. Helaas biedt Bet-At-Home van deze wedstrijd geen live stream aan van deze wedstrijd, maar hieronder hebben wij er één voor u gevonden.

Klik hier voor de livestream van de wedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *