FCTwenteRSS

AL HET FC TWENTE NIEUWS DAGELIJKS VOOR JOU VERZAMELD!

LAATSTE KANS: Om 0.00 uur verloten wij een VOETBALSHIRT naar keuze!!! Profiteer nog snel van deze BUITENKANS!!

Ben jij helemaal gek op voetbal en wil je kans maken op een wedstrijdshirt van jouw cluppie? Volg dan snel Facebook.com/Voetbalsnafu en zorg dat je bij de volgers zit! Het shirt zal dan vanavond om 0.00uur onder de volgers verloot!!! Voetbalsnafu zoekt dagelijks de meest grappige voetbalfilmpjes voor je bij elkaar. Absolute aanrader dus als je van voetbal en lachen houdt! LIKE of RETWEET dit ook en laat je vrienden het ook volgen! Want als we voor het einde van de nacht 1100 LIKERS weten te bereiken, dan verloten we meerdere shirts tegelijk! En heb je dus meer kans om te winnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *