AL HET FC TWENTE NIEUWS DAGELIJKS VOOR JOU VERZAMELD!

MORGENAVOND verloten wij een voetbalshirtje naar keuze!! Maak een GRATIS kans van 1 op 750 op winst!!

Ben jij helemaal gek op voetbal en wil je kans maken op een wedstrijdshirt van jouw cluppie? Volg dan snel Facebook.com/Voetbalsnafu en zorg dat je bij de volgers zit! Het shirt zal dan onder de eerste 750 volgers worden verloot!!! Voetbalsnafu zoekt dagelijks de meest grappige voetbalfilmpjes voor je bij elkaar. Absolute aanrader dus als je van voetbal en lachen houdt! LIKE of RETWEET dit ook en laat je vrienden het ook volgen! Want als we voor het einde van de maand 1000 LIKERS weten te bereiken, dan verloten we meerdere shirts tegelijk! En heb je dus meer kans om te winnen!

 

*UPDATE: Morgenavond om 0.00uur zullen wij onder de volgers het shirt gaan verloten!!! LIKE en RETWEET deze post snel en laat je vrienden ook mee profiteren!! LIKE Facebook.com/Voetbalsnafu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *